Valioliigan kahden edellisen kauden maalikuninkaalla Harry Kanella on jalkapallokausien alussa erikoisia käynnistysvaikeuksia. Kane on pelannut uransa aikana elokuussa jo 13 valioliigaottelua, mutta ei ole onnistunut maalinteossa vielä kertaakaan.

Nyt elokuu on vaihtunut syyskuuksi, ja Kanella kulkee taas. Tottenhamin viidestä viimeisestä maalista Kane on tehnyt kolme ja syöttänyt yhden. Keskiviikkoisessa 3-1 -voitossa Borussia Dortmundista Kane pani pallon maaliin kaksi kertaa.

OptaJoe

@OptaJoe
4 - Harry Kane has been directly involved in 4 of Spurs' 5 goals in September (3 goals, 1 assist), after no contributions in August. Woke.

OptaJoe

@OptaJoe
3 - Harry Kane is the first Englishman since Wayne Rooney in 2010 to score in three consecutive Champions League apps. Streak.

Urallaan muun muassa Newcastlessa, Liverpoolissa ja Manchester Cityssä pelannut Walesin maajoukkuelegenda Craig Bellamy on verrannut Kanea pelaajana jopa Espanjan ja Real Madridin todelliseen suurpelaajaan Raúliin.

– Kun Kane aikanaan nousi esiin, hän muistutti minua Raúlista, Bellamy sanoi The Debate -ohjelmassa Sky Sportsin mukaan.

– Hän ei ole salamannopea, mutta liikkuu erittäin älykkäästi. Hän ymmärtää, missä hänen täytyy olla, ja hän luo tilaa tyhjästä.

– Raúl on uskomaton ja tulee aina olemaankin, mutta Kanella on samanlaisia ominaisuuksia kuin hänellä, Bellamy jatkaa.

– Jos Kane jatkaa samaa rataa, hän on ainoa nykypelaaja, joka voi uhata Alan Shearerin Valioliigan maaliennätystä.