Valioliigassa nähtiin kauden ensimmäiset potkut aiemmin tällä viikolla, kun Crystal Palace näytti Frank de Boerille ovea. Valioliiga.comin asiantuntijana toimivalla Mixu Paatelaisella on selkeä näkemys de Boerin potkuihin.

– Tosi rajua, tosi epäreilua. De Boer tulee seuraan, jossa aikaisemmin on pelattu tosi erilaista jalkapalloa. Kun pesti jää näin lyhyeksi, niin valmentajalle ei ole annettu edes mahdollisuuksia, Paatelainen naulaa.

De Boerin tilalle palkattiin Suomen maajoukkueen entinen päävalmentaja Roy Hodgson. Paatelainen uskoo tietävänsä, miten Palacen pelaaminen muuttuu.

– Roy on erilainen kuin de Boer. Roy lähtee puolustamisen kautta. Hän lähtee siitä, ettei omissa soi.

– Ehkä ainoa oikea tapa on pitää huoli siitä, että tyhmiä maaleja ei päästetä. Joukkueen organisointi on se ykkösasia. Siinä Roy Hodgson on maailman parhaita.

Hodgsonin ensimmäinen testi koittaa tänään, kun Palace isännöi Southamptonia kello 14.30 alkavassa ottelussa. Katso koko haastattelu jutun yläosassa olevasta videosta.


Sportti TV on Youtube-kanava, jolla julkaistaan muun muassa Valioliiga.comin ja Laliiga.comin haastatteluita. Ota kanava seurantaan, niin et missaa mitään!