Roy Hodgson ei saanut valioliigapaluulleen sellaista lähtöä kuin mies olisi varmaankin toivonut. Crystal Palace hävisi lauantain ensimmäisessä valioliigaottelussa kotonaan Southamptonille maalein 0-1.

Tulos oli jatkumoa Palacen surulliselle alkukaudelle. Joukkue on nyt pelannut viisi valioliigaottelua, hävinnyt ne kaikki eikä ole tehnyt vieläkään maalia. Maalisuhde on 0-8 ja sijoitus viimeinen.

Siinä missä Palace hallitsi peliä Burnleya vastaan viikko sitten, nytkin joukkueella oli kyllä joitain erinomaisia maalipaikkoja. Viimeistely vain oli suorastaan surkeaa eikä onnikaan ollut myötä. Southampton sen sijaan käytti tilaisuutensa jo kuudennella minuutilla, kun Steven Davis sijoitti Wayne Hennesseyn torjuman paluupallon tyhjiin.

Aivan ottelun lopussa Virgil van Dijk vaihdettiin sisään. Minuutit olivat vahvasti siirtohuhuissa koko kesän viettäneen hollantilaistopparin ensimmäiset edustusjoukkueessa tällä kaudella.

Voiton ansiosta Southampton nousi tässä vaiheessa viidenneksi. Sijoitukset toki muuttuvat paljon, kunhan kierroksen muut ottelut saadaan pelattua.

Valioliiga lauantaina

Crystal Palace-Southampton 0-1 (0-1)
0-1 Steven Davis (6.)

Huddersfield-Leicester klo 17

Liverpool-Burnley klo 17

Newcastle-Stoke klo 17

Watford-Manchester City klo 17

West Brom-West Ham klo 17

Tottenham-Swansea klo 19.30