Manchester United seuraa tarkasti brasilialaisen Lucas Liman otteita, mikäli miehen agentin sanoja on uskominen.

27-vuotias kymppipaikan pelaaja on palloillut koko uransa Brasiliassa. Helmikuusta 2014 lähtien Lima on edustanut Santosia, joka on tullut tunnetuksi etenkin Peléstä ja Neymarista. Nyt uran uskotaan jatkuvan Euroopassa. Erityisen mielenkiintoiseksi tilanteen tekee se, että Liman sopimus umpeutuu joulukuun viimeisenä päivänä. Hänet siis saisi tammikuussa ilmaiseksi.

– Inter, Roma ja Barcelona seuraavat tarkasti, mutta myös Manchester United haluaa hänet, Liman agentti Riccardo Badia sanoi turkkilaiselle Skorialle niin ikään turkkilaisen Habertürkin mukaan.

– Serie A sopisi pelaajalle hyvin, mutta katsotaan nyt. Hänen sopimuksensa umpeutuu 31. joulukuuta, ja moni seura on kiinnostunut.

Lima on pelannut tällä kaudella 16 ottelua Brasilian Serie A:ssa ja kahdeksan Copa Libertadoresissa. Limalle on kirjattu eniten luotuja maalipaikkoja (3,3 ottelua kohden) koko Brasilian pääsarjassa.

Brasilian maajoukkueessa Lima on pelannut 13 ottelua. Viime marraskuun jälkeen Lima ei tosin ole mahtunut maajoukkueen kokoonpanoon.