Mestaruussarjan viime kauden parhaaksi pelaajaksi valitun Anthony Knockaertin alkukausi Valioliigassa on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava.

Knockaert joutui vaihtoon Brightonin kahdessa edellisessä pelissä Newcastlea ja Bournemouthia vastaan. Ranskalaislaiturin ainoa 90-minuuttinen on tullut tällä kaudella West Bromwich -ottelussa.

Brightonin manageri Chris Hughton kuitenkin julistaa The Argusin mukaan, että Knockaert on ollut ”hyvä”.

– Hän suoriutuu korkeimmalla tasolla. Hän kohtaa nyt nopeampia ja parempia laitapuolustajia, Hughton toteaa pre-seasonilla nilkkavammasta kärsineestä pelaajasta.

– Hän tuo oman osansa joukkueeseen, mikä pitää aina paikkansa Anthonyn kohdalla. Hän tekee joitakin asioita, jotka olisivat menneet hieman mukavammin viime kaudella, manageri jatkaa.

– Tämä on normaalia joukkueessa, kun tietää kauden olevan vaikea. Lisäksi hän oli sivussa neljä viikkoa pre-seasonilla. Mielestäni hän on ollut hyvä.

Isän vajaan vuoden takainen kuolema 63 vuoden iässä on vaikuttanut Knockaertiin syvästi. Mies myönsi hiljattain tarvitsevansa ammatti-apua suruunsa.

Brighton kohtaa tänään Arsenalin Emiratesilla. Knockaert astelee areenalle ensimmäistä kertaa, sillä hän oli sivussa molemmista kohtaamisista Tykkimiehiä vastaan edustaessaan Leicesteriä kolme vuotta sitten.