Pahimpienkin vaikeuksien keskellä huumori auttaa, jos sellaista vain pystyy jostain kaivamaan. Ainakin Crystal Palacen fanijulkaisu Five Year Plan on osoittanut pystyvänsä.

Five Year Plan

@FYPFanzine
@CPFC ⚽️Goal of the month, for September. Vote for your favourite👍🏼🔴🔵 #cpfc

Valioliigan sarjajumbo pelasi syyskuussa neljä ottelua, joista se hävisi jokaisen. Crystal Palacen verkossa soi näissä peleissä yhteensä 11 kertaa, eikä se itse onnistunut maalinteossa kertaakaan.

Moinen maalittomuus tuottaa aikamoisia vaikeuksia perinteiseen Kuukauden maali -äänestykseen. Mutta ei hätää, onneksi on Liigacup.

19.9. Crystal Palace kukisti Liigacupissa Huddersfieldin 1-0 Bakary Sakon kulmapotkusta puskemalla maalilla. Samalla malilaishyökkääjä ansaitsi paikat 1-4 seuran Kuukauden maali -äänestyksen ehdokaslistalla.

Omaa outoa huumoriaan esitteli myös Twitterin käyttäjä Matt Corr, joka listasi asioita, joita ehtii tehdä 140 päivässä. Niin kauan on kulunut siitä, kun Crystal Palace on viimeksi tehnyt sarjapelissä maalin nykyisiä valioliigajoukkueita vastaan.

Matt

@MJC439
Palace haven't scored a league goal against a current Premier League club in 160 days. Here's a list of things you could do in that time: