Putoamisviivan alapuolella sarjataukoa viettävä Bournemouth on saamassa pian kaivattua lisätulivoimaa hyökkäykseensä. Vain neljä maalia seitsemässä ottelussa tehnyt viime kauden yllätysjoukkue toivoo, että Callum Wilson tuo lisää puhtia joukkueen viimeistelyyn.

Epäonninen Wilson koki viime helmikuussa uransa toisen polven ristisidevamman. Vamma on pitänyt hänet sivussa reilut kahdeksan kuukautta, mutta keskiviikkona Wilson palaa kentille Bournemouthin reservijoukkueen ottelussa Norwichia vastaan.

Bournemouthin kapteeni Simon Francis on Wilsonin paluusta erittäin ilahtunut.

– Callum on palannut takaisin vahvempana ja positiivisempana kuin koskaan, Francis kommentoi Daily Echolle.

– Näkemäni perusteella hän voi ehdottomasti yltää takaisin parhaalle tasolleen. Hän on kenties jopa nopeampi kuin viimeisten vuosien aikana, näyttää vahvemmalta salilla ja hänen pallollinen pelinsä on loistavaa.

– Wilsonin paluu on valtavan iso juttu joukkuehengelle ja moraalille. Hän on yksi porukan eloisimmista kavereista ja aina valmiina vitsailemaan, Francis kuvailee.

25-vuotias Wilson siirtyi Bournemouthiin kasvattajaseurastaan Coventrysta kesällä 2014. Edellisellä kaudella hän oli sijoittunut Ykkösliigan maalipörssissä 21 maalillaan kolmanneksi, vaikka missasi osan kaudesta olkapään mentyä sijoiltaan.

Ensimmäisellä kaudellaan Bournemouthissa Wilson teki 20 maalia Mestaruussarjassa, ja oli yksi seuran sarjanousun tärkeimpiä tekijöitä.

Kahdella valioliigakaudellaan Wilson on pelannut 33 ottelua, joissa maaleja on syntynyt 11. Kummankin kauden on kuitenkin valitettavasti pilannut polven ristisidevamma. Oikea polvi teki tenän syyskuussa 2015 ja vasen viime helmikuun ensimmäisenä päivänä.