Englannin MM-joukkueeseen on enemmän halukkaita, kuin mitä on paikkoja.

Keskushyökkääjän tontille ovat tarjolla ainakin Harry Kane, Jamie Vardy, Jermain Defoe, Daniel Sturridge ja Danny Welbeck. Ja Andy Carroll.

West Hamin Carroll on pelannut urallaan yhdeksän A-maaottelua. Viimeisin on noin viiden vuoden takaa. Maaleja hän on tehnyt maajoukkueessa yhteensä kaksi ja tällä kaudella West Hamille tasan nolla. Siitä huolimatta 28-vuotias hyökkääjä uskoo, että hänellä olisi annettavaa Englannin MM-ryhmälle.

– Olen vakuuttunut siitä, mitä pystyn tekemään. Olisin erilainen vaihtoehto verrattuna siihen, mitä heillä tällä hetkellä on, Carroll sanoi Sky Sportsille.

– Olisi mukavaa päästä joukkueeseen. Minun on vain tehtävä rajusti töitä, ja toivottavasti puhelu sieltä tulee. Juuri nyt keskityn vain pääsemään takaisin sataprosenttiseen pelikuntoon.

West Ham -luotsi Slaven Biliciltäkin kysyttiin Carrollin mahdollisuuksista yltää MM-kisoihin.

– Pelaajat toivovat ja pohtivat MM-kisoja. Se on motivaation lähde myös Andy Carrollille. Hänen on oltava tasainen, pelattava hyvin, tehtävä maaleja ja oltava jatkuvasti ratkaiseva pelaaja West Hamissa. Sitten hän voi ajatella kutsua Englannin joukkueeseen.