Manchester Unitedin vieraillessa sarjanousija Huddersfieldin vieraana lähes kaikki odottivat Unitedin hakevan helpot sarjapisteet. Juuri tällä hetkellä ilta ei kuitenkaan näytä Unitedin kannalta lainkaan helpolta.

United on hallinnut peliä täydellisesti, mutta 45 minuutin jälkeen taululla komeilevat Huddersfieldin 2-0 -johtolukemat. Huddersfield ei ollut voittanut ainuttakaan peliä seitsemään otteluun, ja se oli jäänyt neljässä viimeisessä ottelussaan maaleitta. Nyt näyttää kuitenkin paremmalta, Unitedin annettua Terriereille mahdollisuuksia maalintekoon.

Ensin 28. minuutilla Aaron Mooy riisti pallon lepsuilleelta Juan Matalta keskiympyrässä. Mooy jakoi pallon Tom Incelle, jonka hyvän kudin David De Gea vielä torjui. Paluupallo kuitenkin kimmahti suoraan Mooylle, eikä australialainen erehtynyt.

Vain viisi minuuttia myöhemmin Huddersfield iski toistamiseen. United-toppari Victor Lindelöf arvioi pallon lentoradan karkeasti väärin, puski pallosta ohi ja Laurent Depoitre pääsi tuikkaamaan kotijoukkueelle jo toisen osuman. Depoitre sai pallon suoraan maalivahti Jonas Lösslin pitkästä avauksesta, joten tanskalainen kirjautti Joe Hartin jälkeen toisena maalivahtina tällä kaudella nimensä syöttötilastoon.

Toisella puoliajalla nähdään, jaksaako Huddersfield ravata vielä 45 minuuttia samalla intensiteetillä, vai hiipiikö United vääjäämättä rinnalle.