Valioliigan keskikastin taisto etelärannikon joukkueiden Brightonin ja Southamptonin kesken päättyi oikeutettuun 1-1 -tasapeliin. Tarkkaan puolustukseen pelinsä perustavien joukkueiden alakerrat tekivät työnsä hyvin tänäänkin.

Vierasjoukkue Southampton livahti johtoon jo seitsemännellä minuutilla. James Ward-Prowse ampui vapaapotkun tolppaan. Paluupallossa oli ensimmäisenä Steven Davis, joka puski pelivälineen maaliin.

Brightonin vastaus tuli, kun toinen puoliaika oli vanhennut niin ikään seitsemän minuuttia. Maalinteossa onnistui Glenn Murray, jolla osuma oli kauden kolmas. Esityön teki jälleen kerran Pascal Gross, jolle syöttö oli jo kauden viides. Brightonin 10 maalista saksalainen on ollut mukana seitsemässä.

5 - Only David Silva and Kevin De Bruyne (6) have more Premier League assists this season than Pascal Groß (5). Creative.

Andrew Beasley

@BassTunedToRed
Only three of Brighton's PL goals haven't been scored or assisted by Pascal Groß.

Suurta urheilujuhlaa ottelu ei tarjonnut, ja kahden maalin lisäksi koko ottelussa nähtiin vain yksi muu laukaus kohti maalia (Brightonin suorittamana).