West Bromwich Albion aloitti kauden lupaavasti Valioliigassa, mutta nyt joukkue on ajautunut hirvittävään syöksykierteeseen.

Kahdeksassa edellisessä ottelussaan WBA:lla olisi ollut mahdollisuus napata 24 pistettä, mutta tilille on tullut ainoastaan neljä pistettä. Sarjasijoitus on 15:s.

Puolustaja Kieran Gibbsin mukaan joukkue on 100-prosenttisesti manageri Tony Pulisin takana, vaikka tulokset ovat olleet kaikkea muuta kuin toivottuja.

– Kaikki ovat rentoja ja nauttivat kilpailuhenkisistä harjoituksista viikolla. Peleissä kaikki antavat 100 prosenttia, entinen Arsenalin mies toteaa.

– Tulokset eivät ole olleet kannaltamme suotuisia muutaman viime viikon aikana. Mielestäni tulokset eivät ole heijastaneet joissakin peleissä peliesityksiä, mutta joissakin emme ole olleet yksilöinä tarpeeksi hyviä.

– Mielestäni meidän pitäisi pystyä pitämään tuloksesta kiinni peleissä, kuten esimerkiksi Watfordia ja Leicesteriä vastaan. Johtoasemaan päästessä on tärkeätä pysyä keskittyneenä 90 minuutin ajan.

Viime viikonloppuna WBA hävisi kotonaan Manchester Citylle, joka on ollut syyskauden paras joukkue Valioliigassa.

– Oli hetkiä, jolloin olisimme voineet kääntää pelin kulun, mutta niin se vain menee. Olen varma, että jatkamalla taistelua nuo mahdollisuudet avautuvat meille.

Lähde: Birmingham Mail


Seuraa meitä myös Facebookissa ja Twitterissä. Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!