Evertonin vakituista managerin pestiä tavoitteleva David Unsworth on viikonloppuna kovan paikan edessä. 44-vuotias Toffeesin akatemialuotsi otti vastuuvalmentajan roolin seurassa Ronald Koemanin potkujen jälkeen.

Everton on toistaiseksi hävinnyt Unsworthin alaisuudessa kolme ottelua, joista yhden Valioliigassa. Torstain tappio Lyonille Eurooppa-liigassa varmisti seuran putoamisen turnauksesta.

– Kun et voita otteluja, alat päästämään helppoja maaleja ja mukaan tulee hieman epäonnea. Meiltä täytyy löytyä rohkeutta, kun joudumme takaa-ajoasemaan. Rohkeutta pysyä yhdessä. Itseluottamus on tärkeä tekijä jalkapallossa. Sitä saa vain voittamalla, Everton-luotsi sanoi BBC:lle.

Everton kohtaa viikonlopun kierroksella Watfordin. Voitto Herhiläisistä säilyttäisi Unsworthin saumat ansaita työ itselleen.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!