Mikä siinä on, että Kung Fu -potkut yhdistyvät Manchester Unitediin?

Jokainen brittifutista seuraava on vähintään kuullut Éric Cantonan Kung Fu -potkusta. Cantona siis täräytti hyppypotkun Crystal Palace -fanin kainalon alle vuonna 1995.

https://www.youtube.com/watch?v=JFsW6vvBwHk

Nyt on nähty toisinto tapauksesta.

Marseillessa tätä nykyä pelaava Patrice Evra potkaisi oman joukkueensa fania päähän ennen Marseillen ja Vitória Guimarãesin välisen Eurooppa-liigan ottelun alkamista. Pelaajat olivat lämmittelemässä kentän laidalla, ja fanit olivat ilmeisesti vihellelleet ja solvanneet Evralle puolisen tuntia. Entinen Man United -pakki hermostui ja meni fanien luo, mutta tilanne eskaloitui.

ODDSbible

@ODDSbible
Flawless victory for Patrice Evra 💥

Erotuomari ajoi Evran punaisella suihkuun. UEFA on antanut tapauksesta väliaikaisen yhden ottelun pelikiellon, jotta tapaus ehditään tutkia. Marseille on puolestaan hyllyttänyt Evran.

36-vuotias Evra on pelannut Marseillessa viime tammikuusta lähtien. Sitä ennen hän edusti muun muun muassa Juventusta, Man Unitedia, Monacoa ja Nizzaaa. Pisimmän pätkän Evra on pelannut Unitedissa, jonka paidassa hänelle kirjattiin komeat 379 ottelua vuosina 2006-14.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa!