Kulunut vuosi on ollut vaikea polvivammasta kärsineelle Danny Roselle.

Tottenhamin laitapuolustaja loukkasi vakavasti polveaan tammikuun lopussa ja on pelannut sen jälkeen vain kolmessa ottelussa. Se riitti kuitenkin Gareth Southgatelle, joka valitsi Rosen mukaan Englannin A-maajoukkueeseen pelaamattomuudesta huolimatta.

Rose kertoi BBC:n haastattelusta etenkin henkisistä ongelmistaan kuntouttamisjakson aikana.

– Luulin aluksi olevani sivussa muutaman viikon, mutta viikot muuttuivat kuukausiksi enkä nähnyt itseäni palaamassa tositoimiin lähiaikoina. On tärkeää puhua ihmisille ongelmistaan. Toivon, että olisin tehnyt sen kuntouttamisjakson alussa.

– Viime kaudella tunsin itseni koskemattomaksi. Niin kuin olisin yksi parhaista, mutta loukkaantuminen kasvatti minua ja toi jalkani takaisin maan pinnalle. Menetin haluni palata kuntoon vain kaksi kuukautta sitten, koska en uskonut palaavani enää entiselleen. Sitten näin Tottenhamin voittavan Dortmundin ja hakevan vierastasapelin Bernabéulta. Se toi nälkäni jalkapalloa kohtaan takaisin, Rose totesi.