Blackpoolin omistava Oystonin perhe on laittanut seuran myyntiin. Myös Bloomfield Roadin stadionin omistajuus on kaupan.

Seura myös vahvisti tiedotteessaan Oystonien valittaneen korkeimman oikeuden määräyksestä maksamaan toiselle osakkaalle yli 34 miljoonaa euroa. Blackpoolin pieni osaomistaja latvialainen liikemies Valeri Beloko syytti perhettä muiden osakkaiden epäreilusta kohtelusta.

Beloko on mukana omistusportaassa VB Assets -yrityksensä kautta.

Oystonin perheen omistajuutta on kritisoitu paljon Blackpool kannattajakunnassa sekä ympäri Iso-Britanniaa. Owen Oyston osti seuran vuonna 1986 ja poika Karl on toiminut puheenjohtajana.

Blackpool pelasi Oystonien aikana yhden kauden Valioliigaa 2010-11. Seura nousi viime kaudella takaisin Ykkösliigaan pudottuaan ensin kaksi sarjaporrasta alaspäin.

Lähde: Sky Sports


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.