David Moyes on nimennyt kolme apuvalmentajaa itselleen.

Moyes saa avukseen Stuart Pearcen, Alan Irvinen ja Billy McKinlayn. West Ham kertoi asiasta verkkosivuillaan.

Pearce oli nimekäs valmentaja 5-10 vuotta sitten. Hän toimi päävalmentajana Manchester Cityssä, josta hänet napattiin Englannin jalkapalloliittoon. Pearce valmensi pitkään Englannin U21-joukkuetta ja toimi sittemmin Fabio Capellon apuvalmentajana A-maajoukkueessa. Capellon eron jälkeen Pearce oli hetken aikaa Britannian ja Englannin A-maajoukkueiden päävalmentaja.

Viimeisimpänä Pearce on valmentanut Nottingham Forestia. Forest, Man City ja West Ham ovat myös seuroja, joissa Pearce aikoinaan pelasi.

Toinen apuvalmentaja Irvine on Moyesille entuudestaan tuttu mies. Irvine oli Moyesin apuna Prestonissa ja Evertonissa reilu kymmenen vuotta sitten. Sittemmin Irvine on toiminut vuorotellen pää- ja apuvalmentajana Prestonissa, Sheffield Wednesdayssa, West Bromissa, Blackburnissa ja Norwichissa.

Kolmas mies, Billy McKinlay, saapuu Moyesin avuksi Sunderlandista. 48-vuotias skotti toimi Moyesin apuna Real Sociedadissa ja Sunderlandissa.

Moyes tiimeineen on ensimmäistä kertaa tositoimissa tulevana sunnuntaina, kun West Ham matkaa Valioliigassa Watfordin vieraaksi.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.