Espanjalaislehti AS vihjasi maanantaina, että Real Madrid alkaa olla valmis myymään taannoisen ME-ostoksensa Gareth Balen. Walesilaislaituri on kokenut Madridissa laskutavasta riippuen pyöreät parikymmentä loukkaantumista, joista tuorein syntyi maaottelutauolla harjoituksissa. Se pitää Balen sivussa tositoimista taas ainakin kuukauden päivät.

Huhurintamalla Balea tuodaan useimmiten Manchester Unitediin, mutta myös Chelsea ja Balen ex-seura Tottenham nostetaan aika ajoin esiin. Walesin maajoukkuevalmentaja Chris Coleman toivoo kuitenkin Balen jatkavan uraansa edelleen La Ligassa. Valioliiga on Colemanin mukaan pelaajalle, jolla on noin karu loukkaantumishistoriikki, liian fyysinen sarja.

– Mihin tahansa Gareth siirtyykin, haluaisin hänen olevan onnellinen, Coleman totesi lehdistötilaisuudessa.

– Jos minä kuitenkin jatkan Walesin valmentajana vielä kaksi tai neljä vuotta, haluaisin hänen jäävän mieluiten Real Madridiin.

– Okei, hän on saanut siellä paljon vammoja, mutta yleisesti ottaen Valioliiga on fyysisyyden puolesta paljon La Ligaa kovempi sarja. Valioliiga on todella ankara sarja.

– Kun Bale on onnellinen, hän pelaa hyvää jalkapalloa. Jos hän on onnellinen Madridissa, hyvä niin. Jos ei ole, hänen tulisi siirtyä pelaamaan jonnekin, missä hän on onnellinen, Coleman pyöritteli lopuksi.

Bale oli loukkaantumisen takia sivussa Walesin ratkaisevista MM-karsintaotteluista Georgiaa ja Irlantia vastaan lokakuussa. Marraskuun maaotteluista hän jäi sivuun päästäkseen pelikuntoon Madridissa, mutta uusi vamma lykkäsi kentille paluuta. Viimeksi Bale on pelannut syyskuun lopussa.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.