Argentiina jälleen tuuliajolla – Nigerian valioliigapelaajat panivat kentällä hyrskynmyrskyn

© Kuva: Getty Images

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Argentiinan jalkapallomaajoukkueen vaikeuksista on kirjoitettu yllinkyllin viimeisen reilun vuoden aikana. Albiceleste selvisi vain täpärästi ensi kesän MM-turnaukseen Lionel Messin viimeisessä karsintapelissä tekemän hattutempun ansiosta, mutta yleisesti ottaen esitykset ovat olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia.

Tiistai-iltakaan ei Argentiinan ryhtiliikkeestä anna signaalia, sillä joukkue romahti 2-4 -tappiolukemiin Nigeriaa vastaan johdettuaan ottelua jo kahdella maalilla.

Tälläkin kertaa Argentiinan tappio tuli ilman Messiä kentällä, mutta täysin varamiehisellä ryhmällä Jorge Sampaolin joukkue ei silti liikkeellä ollut. Pelasivathan avauskokoonpanossa muun muassa Javier MascheranoNicolas OtamendiAngel Di MaríaPaulo Dybala ja joukkueen toisen maalin tehnyt Sergio Agüero.

Nigerian tehoista vastasivat ennen muuta valioliigapelaajat. Leicesterin Kelechi Iheanacho teki yhden maalin ja syötti kaksi, ja Arsenalin Alex Iwobi puolestaan maalasi kaksi kertaa. Niin ikään Leicesteriä edustava Ahmed Musa alusti Iwobin maaleista jälkimmäisen.

Vaikka nigerialaisilla onkin tänään hymy herkässä, voi joukkueen maalivahti Daniel Akpeyin toiminta kuitenkin nostattaa hieman kurttuja otsalle.

Nigeriasta on tulossa Argentiinalle melkoinen peikko, sillä edellisen kerran Argentiinan verkkoon oli tehty neljä maalia heinäkuussa 2011, ja tuolloinkin asialla oli Nigeria.


Seuraa meitä myös Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. Instagramissa näet kätevästi mielenkiintoisimmat uutisemme, Facebookissa käydään kovimmat jälkipuinnit ja Twitteristä tavoitat kaikki uutisemme reaaliajassa! Meidät löydät myös Snapchatista nimellä valioliiga.


Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden