Maailmalla on naurettu viime päivinä kahdelle epäonniselle maalivahdille – Sunderlandin Robbin Ruiterille ja Millwallin Jordan Archerille.

Ruiterille ja Archerille sattui poikkeuksellisen huono päivä viime viikonloppuna pelatussa Mestaruussarjan kohtaamisessa. Ottelu päättyi 2–2, ja kaikki maalit tulivat surkean maalivahtipelaamisen seurauksena.

Ruiter ”imuroi” kaksi George Savillen vapaapotkua sisään, kun taas Archer tunaroi pahasti Adam Matthewsin keskityksen kanssa. Ottelun avausmaalissakin Millwall-vahti pelasi tilanteen omituisesti.

Esimerkiksi Sky Sportsin asiantuntijat saivat melkoiset röhönaurut, kun he näkivät veräjänvartijoiden edesottamukset tuoreeltaan.

West Ham United.

@TheHammersView
I don't think the Sunderland goalkeeper or/and the Millwall goalkeeper will be getting a pay-rise anytime soon! Horrific goalkeeping. 🤣🤣

– En usko, että näette montaa ottelua, joissa maalivahdit tekisivät niin paljon virheitä, Sunderlandin tilapäisluotsi Robbie Stockdale tuumi BBC:n mukaan.

Virkaveli Neil Harris oli samoilla linjoilla. Hänen mukaansa joukkue pysyy Archerin tukena, koska tämä on pelannut vahvan syksyn.

– Hän myöntää ensimmäisenä tehneensä pari virhettä, mutta se kai kuuluu jalkapalloon. Se oli peli, jossa tapahtui paljon virheitä, mutta se teki siitä viihdyttävän.