Madridilaislehti AS uutisoi Atléticon tehneen päätöksen Jan Oblakin mahdollisesta korvaajasta.

Oblak ja Atlético eivät ole tehneet vielä uutta jatkosopimusta. Oblakin sopimuksessa on 100 miljoonan euron ulosostopykälä.

Jos Oblak poistuu Atléticosta, haluaa seura Thibaut Courtois’n takaisin Madridiin. Chelseaa edustava Courtois ei ole Oblakin tapaan tehnyt jatkosopimusta nykyisen seuransa kanssa. AS:n mukaan on hyvin mahdollista, ettei Courtois ylipäätään allekirjoita jatkosopimusta Chelsean kanssa ja vaihtaa ensi kesänä maisemaa.

Lehden mukaan Courtois olisi kiinnostunut mahdollisesta paluusta Atléticoon, jonka paitaa hän edusti menestyksekkäästi kolmen kauden ajan voittaen niin Eurooppa-liigan, Copan kuin La Ligankin mestaruuden.

 

Belgin perhe asustaa vieläkin Madridissa, jonka vuoksi Courtois olisi kiinnostunut palaamaan läheistensä luoksi Atlético-siirron myötä.

Atlético on saanut Chelseasta takaisin jo Diego Costan ja Filipe Luísin.