Kipu on subjektiivinen asia, sillä ei ole olemassa mittaria sille, kuinka paljon jokin asia yksilöön sattuu. Toisilla kipukynnys on korkeampi kuin joillain muilla, ja sekin on yksi jalkapalloilijoiden ominaisuuksista.

Oletettavasti Gary Deeganin kivunsietokyky ei ole ainakaan sieltä matalimmasta päästä. 30-vuotias keskikenttäpelaaja pelasi nimittäin kolme täyttä ottelua Kakkosliigassa pelaavan Cambridge Unitedin riveissä murtuneella jalalla ennen kuin antoi periksi loukkaantumiselleen.

– Se, mitä tapahtui, on uskomatonta. Pelaajat siirtävät vaikka vuoria toistensa takia, Cambridgen valmentaja Shaun Derry kommentoi BBC:lle.

– Deeganin jalka murtui kolme viikkoa sitten, eli poika siis pelasi kolme ottelua murtuneella jalalla.

Irlantilainen Deegan pelasi loukkaantuneena Cambridgen 0-7 -tappioon päättyneessä ottelussa Lutonia vastaan sekä sitä seuranneessa kahdessa maalittomassa tasapelissä. Nyt hän joutunee useiksi viikoiksi sivuun, eikä pelannut myöskään lauantain ottelussa Stevenagea vastaan, jossa Cambridge palasi voittokantaan.

– Se voitto oli Garylle, koska hän istui kotona täydellisen myrtyneenä siitä, ettei voinut pelata ottelussa, Derry jatkoi.

Deegan on pelannut aiemmin urallaan muun muassa Skotlannin pääsarjaa Hibernianin joukkueessa sekä Mestaruussarjaa Coventryssa.