Mestarien liigan lohkovaihe päättyi keskiviikkona valioliigajoukkueiden osalta poikkeuksellisen menestyksekkäästi. Viidestä joukkueesta Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham ja Chelsea selvittivät jokainen tiensä pudotuspeleihin.

Viisikosta kaikki muut paitsi Chelsea voittivan oman lohkonsa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella lohkovoittajat arvotaan lohkokakkosia vastaan. Saman maan joukkueet eivät voi kohdata toisiaan. Myöskään samassa alkulohkossa pelanneet eivät voi saada toisiaan vastaan.

Chelsea voi kohdata ensimmäisellä kierroksella vain PSG:n, Barcelonan tai Beşiktaşin. Chelsea kohtaa suurimmalla todennäköisyydellä Barcelonan. Katalonialaisseuran tulon todennäköisyys on peräti 43,7 prosenttia.

Man City ja Man United saavat todennäköisimmin vastaansa Real Madridin, Juventuksen tai Sevillan. Tottenhamin todennäköisimmät vastustajat ovat Juventus tai Sevilla. Liverpool taas arvotaan todennäköisesti Real Madridia tai Juventusta vastaan.

Mestarien liigan pudotuspeliparit arvotaan ensi viikon maanantaina.

MisterChip (Alexis)

@2010MisterChip
Aquí tenéis TODAS LAS PROBABILIDADES de TODOS LOS ENFRENTAMIENTOS que se pueden dar en el sorteo de 1/8 de UCL que se celebrará el lunes. Es el SORTEO MÁS CONDICIONADO EN LA HISTORIA del torneo: Chelsea sólo tiene 3 rivales posibles y un 44% de opciones de jugar contra el Barça.