© Kuva: Getty Images

Todennäköisimmät pudotuspeliparit Mestarien liigassa selvillä – Chelsealla suurin sauma huonoon arpaan

Voita ikimuistoinen futismatka Manchesteriin!

Voita matka Manchesteriin yhdessä Aki Linnanahteen kanssa!

Näe Manchester Unitedin kohtaavan Swansea 31.3.2018 Old Traffordilla.

Voittaja pääsee myös katsomaan Manchester Unitedin harjoituksia AON Training Complex -harjoituskeskuksessa.

Mestarien liigan lohkovaihe päättyi keskiviikkona valioliigajoukkueiden osalta poikkeuksellisen menestyksekkäästi. Viidestä joukkueesta Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham ja Chelsea selvittivät jokainen tiensä pudotuspeleihin.

Viisikosta kaikki muut paitsi Chelsea voittivan oman lohkonsa. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella lohkovoittajat arvotaan lohkokakkosia vastaan. Saman maan joukkueet eivät voi kohdata toisiaan. Myöskään samassa alkulohkossa pelanneet eivät voi saada toisiaan vastaan.

Chelsea voi kohdata ensimmäisellä kierroksella vain PSG:n, Barcelonan tai Beşiktaşin. Chelsea kohtaa suurimmalla todennäköisyydellä Barcelonan. Katalonialaisseuran tulon todennäköisyys on peräti 43,7 prosenttia.

Man City ja Man United saavat todennäköisimmin vastaansa Real Madridin, Juventuksen tai Sevillan. Tottenhamin todennäköisimmät vastustajat ovat Juventus tai Sevilla. Liverpool taas arvotaan todennäköisesti Real Madridia tai Juventusta vastaan.

Mestarien liigan pudotuspeliparit arvotaan ensi viikon maanantaina.

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!
Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä
tai lisää Snapchatissa valioliiga

Voita ikimuistoinen futismatka Manchesteriin!

Voita matka Manchesteriin yhdessä Aki Linnanahteen kanssa!

Näe Manchester Unitedin kohtaavan Swansea 31.3.2018 Old Traffordilla.

Voittaja pääsee myös katsomaan Manchester Unitedin harjoituksia AON Training Complex -harjoituskeskuksessa.