Stoken manageri Mark Hughes uskoo, että joukkueessa lainalla pelaavalla espanjalaislaituri Jesé Rodríguezilla on yhä tulevaisuus seurassa.

Jesé, 24, saapui Stokeen täksi kaudeksi lainalle Ranskan suurseura Paris Saint-Germainista.

Hän aloitti kautensa mainiosti iskemällä maalin heti ensimmäisessä ottelussaan Arsenalia vastaan, mutta viime aikoina hänellä on ollut vaikeuksia päästä Stoken pelaavaan kokoonpanoon. Espanjalainen on päässyt kentälle tällä kaudella yhdeksässä ottelussa, mutta hän ei ole päässyt pelaamaan täysiä minuutteja kertaakaan ja joissain otteluissa hän on vain istunut penkillä.

Jeséä ei nähdä tositoimissa myöskään tulevana viikonloppuna, sillä hän matkusti kotimaahansa hiljattain syntyneen poikansa luokse, koska tämä on kärsinyt terveysongelmista.

Viime lauantaina Jesé lähti Swanseaa vastaan vaihtopenkiltä kesken ottelun, kun hän sai selville, ettei pääsisi kentälle.

Stoke-manageri Hughes vahvisti, että Jeséä odottivat ottelun jälkeen kurinpitotoimet, mutta hän ei suostunut paljastamaan, onko pelaajaa sakotettu. Englantilaislehdissä on spekuloitu, että Stoke olisi valmis purkamaan Jesén lainasopimuksen ennenaikaisesti, mutta Hughes kiisti väitteet.

– Toivottavasti hän tulee takaisin pian. Me emme ajattele, että hänen pitäisi lähteä täältä. Hän on yhä suunnitelmissani, sanoi Hughes Stoke Sentinelin mukaan.

– Me näemme joka päivä, kuinka lahjakas hän on, mutta hän ei ole parina viime viikkona onnistunut (peleissä) osoittamaan sitä niin hyvin kuin me – ja kenties hän itsekin – odotamme. Hän on ollut joukkueesta ulkona.

– Hänen on vain oltava kärsivällinen.

Aiemmin urallaan Jesé on edustanut myös Las Palmasia ja Real Madridia, jonka kanssa hän voitti kaksi Mestarien liigan mestaruutta sekä kertaalleen Espanjan La Liigan.