Liverpoolin oli tyytyminen tasapeliin sunnuntaisessa Merseysiden derbyssä, vaikka se hallitsi ottelutapahtumia mielin määrin. Evertonin Wayne Rooney iski tasoitusmaalin rankkarista, jonka erotuomari Craig Dawson vihelsi Jürgen Kloppin mielestä aivan liian herkästi.

– Meidän peliesityksemme oli hyvä, muttemme tehneet tarpeeksi maaleja. Minä näin kentällä vain yhden pelaavan joukkueen, Klopp totesi Sky Sportsin haastattelussa.

– En voi uskoa sitä rankkaritilannetta kaikkien niiden taklausten jälkeen. Me pelasimme puhtaasti emmekä rikkoneet lainkaan. Näissä derbyissä tulee meitä vastaan aina yksi likainen taklaus. Nyt sen teki Gylfi Sigurdsson Jordan Hendersonia vastaan. Se oli selvä punainen kortti.

– Näittehän sen rankkarin. Dominic Calvert-Lewin pelasi fiksusti, mutta siinä ei ollut mitään. Ja nyt yksi joukkue juhli, mutta me emme.

– En ymmärrä, miksi tuomari antoi sen rankkarin. En kiroillut sanallakaan. Vain yksi joukkue yritti yli 95 minuutin ajan voittaa pelin. Everton ei päässyt edes boksiimme eikä heillä ollut laukaustakaan maalia kohti rankkaria lukuun ottamatta.

Kun haastattelija kyseli tarkemmin siitä, että eikös Dejan Lovren kuitenkin ottanut tilanteessa kontaktia, Klopp tuohtui.

– Voimme lopettaa tämän haastattelun. Haluan puhua vain sellaisille ihmisille, jotka ymmärtävät jotain jalkapallosta.

– Olen pahoillani. Minä olen väärässä ja sinä oikeassa. En tietenkään ole oikealla tuulella vastatakseni kysymyksiin, Klopp jatkoi.

Saksalaiselta kysyttiin myös, tekikö hän mielestään oikean ratkaisun ottaessaan vaihtoon pirteän Mohamed Salahin.

– Se on minun työtäni. Teen ratkaisuja, jotka ovat mielestäni oikeita. Teidän työtänne on sanoa jälkikäteen, olivatko ne niitä.

Lähde: Evening Standard