Arsenal sai tänään tietää vastustajansa Eurooppa-liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Onnetar tarjoili Tykkimiesten haastajaksi piskuisen ruotsalaisseuran Östersunds FK:n. Östersund pelaa historiansa ensimmäistä europelikautta, ja on pudottanut matkan varrella jatkosta jo muun muun muassa Paokin, Galatasarayn ja Hertha Berlinin.

ODDSbible

@ODDSbible
🕰️ Arsene Wenger has been Arsenal manger longer than their Europe League opponents Ostersund have existed

Oddsbible pani hieman asioita perspektiiviin Arsenal-manageri Arséne Wengerin pitkää uraa ja Östersundin historiaa ajatellen. Vasta vuodeksi 2016 Ruotsin pääsarjatasolle noussut Östersund on nimittäin perustettu vasta kuukausi sen jälkeen, kun Wenger oli jo astunut Arsenalin ruoriin.

Tästä voi katsoa Eurooppa-liigan arvonnan koko tuloksen ja tästä puolestaan Mestarien liigan otteluparit.

Muokattu 11.12 kello 21:17 Östersund pudotti Paokin ja Galatasarayn.