Leicesterin manageri Claude Puel myöntää olevansa vaikeassa tilanteessa, koska tällä hetkellä peräti kuusi kärkipelaajaa kamppailee yhdestä paikasta avauskokoonpanossa. Asiasta kertoo Leicester Mercury verkkosivuillaan.

Ykkösvaihtoehto avausmiehistöön on Englannin maajoukkuepelaaja Jamie Vardy, joten joko vaihtopenkille tai katsomoon jää 80 miljoonan punnan arvosta hyökkäysosaamista. Ennätyshankinta Islam Slimanin, Kelechi Iheanachon, Ahmed Musan ja Leonardo Ulloan asema ei ole kadehdittava.

Joukkueesta löytyy kuudeskin kärkipelaaja Shinji Okazaki, jota on peluutettu usein alempana. Vardyn tukijan rooliin ovat tyrkyllä myös Riyad Mahrez, Demarai Gray ja Marc Albrighton.

Slimani on tullut monessa ottelussa vaihdosta sisään, kun taas Iheanacho ja Ulloa pelasivat Checkatrade Trophyn voittopelissä Scunthorpea vastaan. Musa on joutunut tyytymään alle 23-vuotiaiden joukkueen peleihin ja on päässyt tällä kaudella kentälle vain yhdessä edustusjoukkueen ottelussa.

– Kelechi loukkaantui, ja tällä hetkellä meillä on kilpailutilanne, Puel vastasi kysymykseen Iheanachon mahdollisesta myynnistä.

– Olen esimerkiksi tyytyväinen Jamieen. Kelechi tai muut pelaajat eivät voi pelata silloin joukkueessa. Se on vaikeata heidän kannaltaan, mutta myös minulle, koska minun on johdettava kaikkia näitä pelaajia. Meillä on kuusi kärkipelaajaa, joten kaikille pelaajille ei ole paikkaa, hän lisäsi.

– Yritän kunnioittaa heitä. Kelechi tuli joukkueeseen tällä kaudella, ja katsotaan tilannetta. Nyt on tiivis jakso ja paljon pelejä, katsotaan tilannetta. Voimme pelata ryhmityksellä 4-4-2, 4-4-1-1 tai 4-2-3-1.

Puel ei halua kommentoida sitä, lähteekö osa kärkipelaajista pois tammikuun siirtoikkunan aikana.

– Aika näyttää. Ikkuna ei ole auki, näemme sen myöhemmin. Tällä hetkellä meidän on katsottava kaikkia näitä pelejä. Tarvitsemme kaikkia pelaajia.