Manchester United näytti olevan sunnuntaina jo matkalla selkeään voittoon West Bromwichista, mutta Gareth Barryn kavennusmaali 77. minuutilla nostatti vielä WBA:n toiveita. Loppunumeroiksi jäi kuitenkin Unitedin 2-1 -voitto (raportti).

Barry kuului alkukauden aikana Tony Pulisin ehdottomiin luottopelaajiin, mutta Pulisin WBA-managerina korvannut Alan Pardew ei ole löytänyt miehelle yhtä suurta roolia. United-ottelunkin Barry aloitti vaihdossa, ja tuli kentälle vasta puoliajalla.

Samalla huikean pitkän uran pelannut tuli tehneeksi jälleen varsin vaikuttavaa valioliigahistoriaa. Miehen edellisestä vaihtopelaajana tekemästä valioliigamaalista tuli nimittäin kuluneeksi vaatimattomat 6 812 päivää. Viimeksi Barry oli tehnyt maalin vaihdosta kentälle tultuaan viime vuosituhannella, huhtikuussa 1999. Ällistyttävä tilasto.

6812 - Gareth Barry has scored his first @premierleague goal as a substitute in 6812 days, with his previous one coming for Aston Villa in April 1999 (v Nottingham Forest). Eternal.

Barrysta tuli syyskuussa Valioliigan kaikkien aikojen eniten otteluita pelannut pelaaja. Hän ohitti tilastossa tuolloin Ryan Giggsin, pelattuaan uransa 633. valioliigaottelun. 36-vuotias Barry on pelannut Valioliigaa nyt peräti 21 eri kaudella.