Mestaruussarjassa pelaavan Nottingham Forestin manageri Mark Warburton nauraa lehtikirjoituksille siitä, että hän olisi ajautunut harjoituskentällä riitaan hyökkääjä Jason Cummingsin kanssa.

Cummings, 22, ei ole pelannut edustusjoukkueessa kuukauteen. Boltonia ja Bristol Cityä vastaan hän ei ollut edes kokoonpanossa mukana.

Warburtonin mukaan kyseessä ei ole kuitenkaan kurinpitotoimi eikä pelaaja ole siirtymässä takaisin Skotlantiin.

– Luin, että minulla ja hänellä oli ilmeisesti massiivinen yhteenotto harjoituskentällä. Joten kysyin häneltä, milloin se tapahtui – ”Ovatko meidän välimme menneet poikki?”

– Hänellä ei ollut aavistustakaan. Mutta se on hölynpölyä, joka on kirjoitettu. Hän oli ollut sairaana viime viikolla eikä ollut 100-prosenttisessa kunnossa peliä varten.

– Hän ei ollut mukana joukkueessa, ja se aiheuttaa ison yhteenoton harjoituskentällä hänen kanssaan – ilmeisesti. Nyt hän on matkalla takaisin Hibsiin tai suuntaamassa Heartsiin, Rangersiin tai Celticiin. Ilmeisesti.

Cummings on ollut tällä kaudella seitsemän kertaa avauksessa Mestaruussarjan peleissä. Vaihdosta hän on tullut sisään viisi kertaa.

Lähde: Nottingham Post