Turkkilainen Arda Turan ei mahdu Barcelonan uuden valmentajan Ernesto Valverden suunnitelmiin alkuunkaan. 30-vuotias keskikenttäpelaaja ei ole pelannut syyskauden aikana minuuttiakaan, mutta silti siirto uusiin ympyröihin on hankalaa.

99 A-maaottelua pelanneen Turanin uskottiin jo palaavan kotimaahansa Besiktasiin, mutta Mundo Deportivon mukaan neuvottelut ovat kariutuneet. Nyt katseita ollaan kääntämässä Italian ja Englannin suuntaan.

Italiasta mahdollisena kohteena mainitaan AC Milan, ja valioliigaseuroista Turanista kiinnostuneena seurana pidetään Evertonia. Voi silti hyvin olla, ettei sopua siirron ehdoista saada aikaiseksi.

Turan ansaitsee Barcelonassa 7 miljoonaa euroa per kausi, ja sopimusta on jäljellä vielä kaksi ja puoli kautta. Tulotasostaan mies ei halua missään tapauksessa tinkiä. Eikä Barcelonakaan halua miestä kovin halvalla päästää lähtemään, vaan siirtosummaksi arvioidaan 20 miljoonaa euroa.

Mikäli siirtoa ei saada aikaiseksi, on Turan valmis jäämään Barcelonaan ja taistelemaan peliajasta. Tuo taistelu kuulostaa tosin jo etukäteen hävityltä.