Rafa Mir on siirtynyt Valenciasta Mestaruussarjassa pelaavan Wolvesin riveihin. Valencia virallisti siirron verkkosivuillaan.

– Valencia on päässyt keskiviikkona yhteisymmärrykseen Wolvesin kanssa Rafa Mirin siirrosta. Valencia haluaa kiittää Mirin etappia seuran pelaajana ja toivoo Mirille kaikkea parasta uudessa seurassaan, tiedotteessa sanottiin.

20-vuotias murcialaiskärki sai varsin kyseenalaista mediahuomiota alkukaudesta, kun hyökkääjä ei suostunut allekirjoittamaan uutta jatkosopimusta Valencian kanssa, jonka vuoksi seura ei peluuttanut lupaavaa hyökkääjäänsä edustusjoukkueessa.

Kookas kärki on iskenyt tällä kaudella Segunda B:ssä Valencian B-joukkueelle 19 ottelussa 15 täysosumaa. Mirin huhuttiin siirtyvän tammikuussa Real Madridin riveihin ja madridilaisseura tekikin Valencialle jo Miristä tarjouksen, mutta hyökkääjä päätti lopulta siirtyä Wolvesin paitaan.

Wolvesissa Mir kohtaa entisen valmentajansa Nunon, joka aikoinaan nosti nuorukaisen Valencian edustusjoukkueeseen korvaamaan penkitettyä Álvaro Negredoa. Mirin agenttina toimiva Jorge Mendes on tiettävästi hyvissä väleissä Nunon kanssa ja superagentiksi kutsuttu Mendes on ollutkin suurena välikätenä Mirin Wolves-kaupassa.

Ensi kaudella hyvin todennäköisesti Valioliigassa pelaava Wolves maksoi Valencialle Miristä noin kaksi miljoonaa euroa.