Tiistai-illan ottelussa West Ham-West Bromwich nähtiin erikoinen episodi, kun vierasjoukkueen Jake Livermore kiipesi katsomoon keskustelemaan häntä ärsyttäneiden katsojien kanssa. Tilanne kuitenkin rauhoittui, kun Livermore ohjattiin pukukoppikäytävän uumeniin.

Keskiviikkona tehdyissä tutkimuksissa selvisi, että Livermoren sapen sai kiehumaan erityisesti yksi West Hamin kannattaja. Tuo henkilö on tunnistettu, ja tullee saamaan sanktionsa. Katsojan sanotaan pilkanneen Livermorea tämän vuonna 2014 synnytyksessä menehtyneestä vauvasta.

West Bromwich julkaisi keskiviikkona tiedotteen tapausta koskien:

– Tultuaan vaihtoon toisella puoliajalla, Jake sai kuunnella yleistä pilkkaa kotikannattajilta jättäen huutelun kuitenkin huomiotta. Hän kuitenkin lähestyi yhtä katsojaa, joka päätti kommentoida Jaken synnytyksessä kuollutta poikavauvaa, tiedote alkaa.

– Seura uskoo, että kaikki oikeamieliset jalkapallokannattajat ymmärtävät Jaken reaktion. Tilanne ei myöskään johtanut fyysiseen yhteenottoon ennen kuin Jake ohjattiin pukukoppiimme.

– Jake on suurenmoinen nuorukainen, jolla on seuran täysi tuki puolellaan. Hän on tehnyt selväksi, että tämä tiedote on hänen puoleltaan tämän onnettoman välikohtauksen päätepiste.

Livermore ei aio tehdä tapauksesta poliisiasiaa, mutta West Ham tulee luultavasti rankaisemaan törkeyksiä huudellutta katsojaa. Telegraphin mukaan jopa elinikäinen stadionporttikielto on mahdollinen.

Lähde: Sky Sports