[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Tottenham-West Ham
Torstaina 4.1 klo 22.00
Valioliiga

Tottenham on selättänyt upeasti pienen suvantovaiheen, joka sillä oli loppusyksystä 2017. Sen jälkeen maaleja ja pisteitä on tullut kiitettävään tahtiin. Kuusi edellistä ottelua ovat tuottaneet viisi voittoa ja vuoden ensimmäisessä pelissä se kaatoi Swansean 2-0. Tappion joukkue koki Manchester Citylle joulukuun puolivälissä. Tottenham on kuntopuntarin toisena ja tehnyt eniten maaleja koko Valioliigassa kuuden ottelun otannalla, yhteensä 18. Harry Kane on myös toipunut sairastelustaan ja maalipörssin kärkimies on jälleen täydessä iskussa. Pelätty Wembleyn kirous ei iskenytkään Tottenhamiin, sen kotisaldo on 6-3-1.

West Ham on myös piristynyt ja noussut pois putoajien paikalta David Moyesin astuttua joukkueen puikkoihin. Edellisestä kuudesta ottelustaan joukkue on voittanut kolme, edellisellä kierroksella tuli makea voitto West Bromwichista. Marko Arnautovic on iskenyt tahmean alkukauden jälkeen joukkueelle jo viisi osumaa, ja Andy Carrollin tervehtyminen vain vahvistaa joukkueen hyökkäyspäätä. West Hamilla on kaikki mahdllisuudet säilyä Valioliigassa, mutta vieraspeleistä pitää saada enemmän irti, saldo on nyt huono, 1-4-6.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Tottenham on saanut sairasosastoa mukavasti tyhjemmäksi, nyt poissa ovat ainoastaan Toby Alderweireld ja mahdollisesti Moussa Dembélé. West Hamilla on myös kohtalaisen hyvä kokoonpanotilanne, poissa ovat ainoastaan Sam Byram, Fernandes Edimilson, Jose Fonte ja mahdollisesti Michail Antonio.

Arvio

Tottenham on kotikentällään suosikki tällä hetkellä lähes ketä vastaan tahansa, sen verran kovassa liidossa joukkue liitää. Se on iskenyt koko kaudella kolmanneksi eniten osumia, eikä vähiten Harry Kanen, tasonsa löytäneen Dele Allin ja Christian Eriksenin avulla. West Hamin hyökkäys tuottaa myös paljon maalipaikkoja ja tehoja, mutta puolustuspää ei ole vielä aivan balanssissa, se on päästänyt tällä kaudella 39 osumaa Tottenhamin 20 vastaan. Pochettinon miehistö löytää kyllä linjojen välistä tilaa ja aikaa itselleen, lisäksi tuulennopeat huomisen (ja tämän päivän) tähdet jaksavat juosta ja tehdä töitä kentän molempiin päihin. Kovavireinen Tottenham on kotikentällään suosikki ja voittaa ottelun normaalia reilummalla marginaalilla.

Tottenham -1 (1.75)