Championshipin kärjessä keikkuva Wolverhampton Wanderers on brittilehtien mukaan kiinnostunut Atlético de Kolkatassa pelaavassa Robbie Keanesta.

Keanen, 37, ura alkoi nimenomaan Wolvesin riveissä. Mies siirtyi Irlannista Wolvesiin teini-iässä ja debyytti tuli vuonna 1997. Vuonna 1999 Keane hankittiin kuudella miljoonalla punnalla Coventryyn, josta tie vei lopulta Valioliigan kärkijoukkueisiin, kuten Liverpooliin ja Tottenhamiin.

Keane on tällä kaudella pelannut Jussi Jääskeläisen ja Njazi Kuqin seurakaverina Intiassa. Hän on tehnyt kaksi maali neljässä pelaamassaan ottelussa. Keane pelasi ennen siirtymistään Intiaan viiden kauden ajan MLS:ssä Los Angeles Galaxyssa.

Wolves on tiukasti kiinni Championshipin voitossa. Se johtaa sarjaa peräti 12 pisteen erolla toisenal olevaan Derbyyn. Kaksi ensimmäistä joukkuetta nousevat suoraan kauden päätteeksi Valioliigaan.