12-vuotias koulutyttö Brooke Slatcher kirjoitti Daily Echon mukaan tiukkasanaisen kirjeen Southamptonin managerille Mauricio Pellegrinolle seuran heikon alkukauden takia.

Slatcher sai elokuussa syntymäpäivälahjaksi 295 punnan arvoisen kausikortin. Innostus lopahti kuitenkin nopeasti, sillä joukkue ”häviää jatkuvasti”, ja viimeinen pisara oli 1–2-tappioon päättynyt ottelu Crystal Palacea vastaan.

– Se oli tärkeä peli, ja me olisimme voineet olla 12. pelaaja, mutta makasimme vain alhaalla puolustamassa. Miksi he eivät pelaa kahdella kärkimiehellä, pyri maalintekoon ja hyökkää? tyttö ihmettelee.

– Joka pelissä turhauduin yhä enemmän ja enemmän, enkä halunnut olla töykeä, joten päätin, että olisi parasta kirjoittaa heille kirje.

Äiti Sophie Bellin mukaan Brooke on kannattanut Southamptonia jo nuoresta iästä lähtien ja toivonut kausikorttia jo vuosien ajan.

– Mutta se on ollut pettymys, millä tavalla he ovat pelanneet, aivan kuin he eivät yrittäisi. Vanhempina me säästämme rahaa antaaksemme lapsillemme mahdollisuuden nähdä näitä pelejä, eikä mitään anneta takaisin.

SaintsFC: Daily Echo

@dailyechosaints
[Southampton FC] 'I got too angry': Saints fan, 12, writes frustrated letter to manager Pellegrino (and she wants a reply) bit.ly/2DgjwSd #saintsfc