Arsenal-legenda Paul Merson ottaisi mielellään Manchester Unitedista Henrikh Mkhitarjanin, jos Alexis Sánchez ja Mesut Özil jättävät seuran. Armenian maajoukkuemies on jäänyt tällä kaudella Manchesterissa pieneen rooliin.

Keskikenttäpelaaja saattaa olla Unitedilla kauppatavarana Sánchezin houkuttelussa Unitediin (uutinen). Mersonin mukaan Mkhitarjanin saaminen voisi olla Arsenalin pelastus koko siirtosotkulle.

– Mielestäni Sánchezin myyminen ja Mkhitarjanin saaminen tilalle voisi toimia. Mkhitarjan on mielestäni yksi Valioliigan parhaista pelaajista. Hänen itseluottamuksensa on vain kokenut iskun Unitedissa, Merson sanoi Soccer Saturday -ohjelmassa.

– Jos Arsenal saisi hänet Borussia Dortmundin aikojen kunnossa, hän olisi yksi sarjan parhaista pelaajista. Se olisi hyvä kauppa.

Sekä Sánchezin ja Özilin odotetaan lähtevän tämän kauden jälkeen Arsenalista sopimustensa päättyessä. Seura ei saisi tuolloin kummastakaan tähtipelaajastaan senttiäkään.

– Jos Sánchez ja Özil lähtevät, Arsenalilla ei ole tähtiä. Ketä fanit saavat paitojensa selkään, jos nämä kaksi lähtevät? Jokainen paita tulee olemaan ilman kenenkään nimeä, Merson tuumi huolestuneena.

Lähde: Sky Sports