Jaakko Oksanen siirtyy HJK:sta Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Brentfordin organisaatioon. Seura vahvisti asian verkkosivuillaan. Sopimus on 2,5-vuotinen.

Oksanen pelaa lähtökohtaisesti Brentfordin B-joukkueessa. Samaan ryhmään kuuluu toinenkin suomalainen, hyökkääjä Marcus Forss.

17-vuotias Oksanen pelasi viime kaudella lähinnä Kakkosta Klubi 04:n riveissä. Mukaan mahtui myös veikkausliigadebyytti RoPSia vastaan lokakuussa.

Keskikentällä operoiva Oksanen on ollut tuttu näky Suomen ikäkausimaajoukkueissa. Vaikka Oksanen täytti 17 vasta marraskuussa, hän pelaa jo U19-maajoukkueessa.

– Jaakko on pelaaja, jota olemme seuranneet jo jonkin aikaa. Olemme iloisia, että saimme tehtyä sopimuksen hänen kanssaan, Brentfordin hankinnoista vastaava johtaja Robert Rowan sanoi seuran tiedotteessa.

– Jaakko voi pelata keskikentällä sekä pohjalla että keskustassa. Hän on fiksu kaveri, joka lukee peliä erittäin hyvin oli kyse sitten katkoista, irtopallojen lukemisesta tai linjojen murtamisesta syötöillä.

Brentfordin reservipuolesta on tulossa varsinainen ”suomalaisryhmä”, sillä B-joukkueen maalivahtivalmentajana työskentelee Jani Viander.