Manchester City on tuoreimpien tietojen mukaan jäämässä paikallisvastustajalleen kakkoseksi kilpailussa Alexis Sánchezista. Syynä tähän pidetään sitä, ettei Cityn seurajohto ole Arsenalin kanssa samaa mieltä pelaajan arvosta suhteutettuna hänen sopimustilanteeseen.

Pep Guardiolan ei siis oleteta saavan lisää hyökkäysvoimaa tammikuun siirtoikkunan aikana, mutta Manchester Evening News kertoo, että Man Cityn seurajohto on luvannut valmentajalle laadukkaan hyökkäyspään vahvistuksen kesän siirtomarkkinoiden auetessa.

Lähde nostaa esiin yhden nimen, jonka se kertoo kiinnostavan Guardiolaa kovasti: Atlético Madridin Antoine Griezmann, jonka perässä katalonialaisvalmentaja on ollut ennenkin.

Lähtöhuhut ovat ympäröineet Griezmannia jo pitkään. Cityn lisäksi myös Man United ja Barcelona ovat yhdistetty ranskalaishyökkääjään, mutta lähteen mukaan Barcelonan kiinnostus on hieman lopahtanut Philippe Coutinhon siirron seurauksena ja Unitedin kohdalla tilanteen uskotaan olevan sama, jos he saavat hankittua Sánchezin.

Griemzannilla uskotaan olevan noin 100 miljoonan euron ulosostoklausuuli.