Alexis Sánchezin siirto Arsenalista Manchester Unitediin sai hetki sitten vankan tuen.

Arsenalin päävalmentaja Arsène Wenger myönsi lehdistötilaisuudessa, että pelaajan siirtyminen juuri Man Unitediin on todennäköistä.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING: Arsene Wenger says transfer of Alexis Sanchez to Manchester United is likely to happen. #SSN

Wenger sanoi, että niin ikään Henrikh Mkhitarjanin siirtyminen toiseen suuntaan – Unitedista Arsenaliin – on mahdollista.

– Se on mahdollista, koska pidämme pelaajasta. Minä pidän pelaajasta. Olemme pelanneet häntä vastaan monta kertaa. Hänen palkkansa ei olisi ongelma, Wenger sanoi.

James Olley

@JamesOlley
Wenger on Mkhitaryan: "The wages will not be a problem."

Sen sijaan Mesut Özil ei ole lähdössä mihinkään. Näin ollen Özil päästetään ensi kesänä ilmaiseksi muualle, mikäli hän ei allekirjoita jatkoa. Wengeriltä kysyttiin, voisiko Özil lähteä tammikuun aikana. Vastaus oli ”ei”. Seuraavaksi kysyttiin, onko Özil Arsenalissa vielä helmikuussa.

– Tietysti, Wenger vastasi.

Ensi kesänä päättyy myös Jack Wilsheren sopimus. Tilanne on muuttunut niin, että Wilshere on pelannut itsensä Arsenalin tulevienkin vuosien suunnitelmiin.

[readmore from=siirtomarkkinat]

– Tiedämme, mitä haluamme. Haluamme hänen jäävän. Nyt meidän on vain löydettävä taloudellinen yhteisymmärrys Jackin kanssa. Sitä me yritämme parhaillaan tehdä, Wenger myönsi.

Entä onko Pierre-Emerick Aubameyang saapumassa Emiratesille?

– Tämä on parempi pitää salassa. Ei kannata kommentoida ennen kuin siirto on maalissa, Wenger sanoi.

Malcomin kanssa Arsenal ei Wengerin mukaan ole lähellä sopimusta. Jonny Evans -tapaukseen taas ”ei ole lisättävää”.