Liverpoolin Emre Can on siirtohuhuissa yhdistetty jo jonkin aikaa Juventukseen. Nyt ainakin kiinnostukselle saatiin vahvistus.

Can itse sanoi hiljattain, että hän ”ei ole sopinut mistään minkään seuran kanssa”, ja että hän jatkaa Liverpoolissa kesään asti (lue tästä). Ehkä niin, mutta Juventus ainakin aikoo yrittää kaikkensa, jotta Can pelaisi ensi kaudella Torinossa.

– Emre Canin sopimus on päättymässä [umpeutuu kesällä]. Se tarkoittaa, että voimme neuvotella hänen kanssaan. Se on linja, jonka olemme valinneet, Juventuksen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta sanoi Sky Sport Italialle.

[readmore from=siirtomarkkinat]

– En voi sanoa, tekeekö hän mahdollisesti jatkosopimuksen Liverpoolin kanssa. Voin vain sanoa, että me yritämme kaikkemme saadaksemme hänet. Tietysti meidän on kunnioitettava sitä, mitä pelaaja itse haluaa.

Can siirtyi Liverpooliin Bayer Leverkusenista kesällä 2014. Saksalainen on saanut Poolissa vyölleen kaiken kaikkiaan 156 ottelua.

Jatkosopimusneuvottelut kariutuivat tiettävästi siksi, että Can olisi halunnut sopimukseensa ulosostopykälän. Sitä Liverpool ei ollut valmis tarjoamaan.