[text-ad]Pitkävetovihjeet on uusi osio Valioliiga.comin lukijoille. Tarjoamme päivän kuumimpaan otteluun meidän pureskellun näkemyksemme vihjeen kera. Uusien pelaajien kannattaa hyödyntää vihjeen perässä oleva tarjous![/text-ad]

Burnley-Manchester United
Lauantaina 20.1 klo 17.00
Valioliiga

Syyskauden suuryllättäjä Burnley on valahtanut kuntopuntarin viimeiseksi. Edelliset kuusi ottelua voitoitta pelannut joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen. Toki kahdessa näistä otteluista vastassa on ollut Valioliigan kovakuntoisimmat joukkueet, Manchester City ja Liverpool. Vain kolmesti maalinteossa kuuteen otteluun onnistunut Burnley on kärsinyt sekä loukkaantumisista että myös huonosta tuurista, Crystal Palacea vastaan pelatussa ottelussa edellisellä kierroksella joukkue olisi ansainnut tasapelin niukan tappion sijaan. Kotonaan Burnley on ollut totutun hyvä, saldo on 5-2-4. Ilahduttavasti myös vieraspeleissä on pisteitä ropissut hyvin.

Manchester United pääsi jälleen kiinni Valioliigan toiseen sijaan, kun pahin kilpakumppani Chelsea on hukannut pisteitä omissa otteluissaan. Unitedin kuusi edellistä ottelua ovat sujuneet ilman tappioita, takana on kolme voittoa ja kolme tasapeliä. Tasapelit ovat syy, miksi Manchester City on niin kaukana edellä ja miksi toisesta sijasta käydään vielä kovaa kamppailua. Välillä selvästäkään hallinnasta huolimatta maaleja ei tahdo tulla, vaikka hyökkäyspäästä löytyy Lukakun, Rashfordin ja Martialin kaltaisia tähtiä. Edelliset kolme ottelua ovat sujuneet voitollisesti, eli maalinteon vaikeus on hellittänyt ainakin toistaiseksi. Vieraissa United on ollut laadukas, saldo on 6-3-2 ja maalierokin 21-11.

[text-ad]Aloita kausi tuplakassalla. Kun talletat 100€, saat heti 200€ pelirahaa. Avaa pelitili ille TÄSTÄ.[/text-ad]

Poissaolot

Burnleyltä sivussa edelleen ovat ykkösmaalivahti Tom Heaton, Robert Brady, Stephen Ward sekä Scott Arfield ja mahdollisesti Chris Wood. Unitedilta sivussa ovat ainoastaan Eric Bailly, Michael Carrick sekä Zlatan Ibrahimović.

Arvio

United lähtee otteluun suosikkina paremman vireen ja kokoonpanotilanteensa vuoksi. Burnleyn loukkaantumiset haittaavat joukkueen valmistautumista peliin. Viime peleissä United on löytänyt jälleen alkukauden kliinisyyden maalintekoonsa ja tulosta on tullut laajalla rintamalla. Myös Paul Pogban otteet keskikentällä ovat mahdollistaneet parantuneet tehot hyökkäyssuuntaan. United on kolmanneksi tehokkainn ryhmä koko Valioliigassa Manchester Cityn ja Liverpoolin jälkeen, joten maaleja on keskiarvollisesti syntynyt mukavasti. Nyt runnellun ja itseluottamukseltaan heikon Burnleyn vieraana joukkueella on hyvä mahdollisuus parannella vierastilastojaan ja ottaa erittäin tärkeät sarjapisteet. ManU tykittää rutiinivoiton ja tekee 2-3 maalia ottelussa. Pienellä riskillä pelattuna vierasjoukkueen maalimäärää saa hyvän kertoimen.

Manchester United yli 2.5 maalia (3.65)