Muistatko vielä Ranskan maajoukkueen entisen pelaajan Lassana Diarran? Jos ei ole seurannut hänen uraansa tarkemmin, ei välttämättä tiedä, että mies on viimeisimpänä edustanut Yhdistyneiden arabiemiirikuntien hallitsevaa mestaria Al-Jaziraa.

32-vuotiaan Diarran sopimus kyseisen seuran kanssa kuitenkin purettiin jouluaattona. Muun muassa Chelseaa, Arsenalia, Portsmouthia ja Real Madridia urallaan edustanut keskikenttäpelaaja on siis tällä hetkellä ilman joukkuetta

Le Parisienin mukaan Manchester United ja Paris Saint-Germain ovat kiinnostuneita hankkimaan hänet leventämään materiaaliaan.

Man Unitedilla on kilpailussa Diarrasta pieni etu puolellaan, sillä joukkueen valmentaja José Mourinho on hankkinut hänet jo kahdesti aikaisemminkin – ensin Chelseaan ja sitten Real Madridiin. Toki PSG:llä vastaavana etuna voi pitää sitä, että pelaaja pääsisi kotimaahansa.

Voi kuitenkin olla, että Mourinho saa houkuteltua entisen luottopelaajansa Old Traffordille. Diarra pystyy pelaamaan sekä puolustavana keskikenttäpelaajana että oikeana laitapuolustajana.