Vuodesta 2010 lähtien Manchester Cityä edustaneen 34-vuotiaan Yaya Tourén sopimus on jälleen ensi kesällä katkolla, ja uuden syntyminen lienee melko epätodennäköistä. Siksi Manchester City tarvitseekin ”uuden Yaya Tourén”.

Tällaiseksi kuvaillaan Lillen 18-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Boubakary Soumaréa, jota Cityn pelaajatarkkailijoiden tiedetään käyneen äskettäin Ranskassa katselemassa.

Lille tarvitsee varoja pelaajakaupoista pysyäkseen UEFA:n Financial fair playn raamien sisällä. Ranskalaisseura odottaakin Manchester Cityn tekevän talentistaan tarjoukseen vielä tammikuun aikana. Jos Lille saa tahtonsa läpi, Soumaré myydään jo tässä kuussa, mutta hänen annetaan pelata vielä loppukausi lainalla Lillessä. Soumarén hintapyyntö on 35 miljoonan punnan (39,7 miljoonaa euroa) tietämissä.

Ranskan alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa pelaava Soumaré on PSG:n akatemian kasvatti, joka siirtyi viime kesänä Lilleen saadakseen tilaisuuden pääsarjatasolla. Hän debytoi Lillen edustusjoukkueessa marraskuussa ja on pelannut nyt kaikkiaan seitsemässä Ligue 1 -ottelussa.

Lähde: Sky Sports