Entinen huippupelaaja Eamon Dunphy pitää 29-vuotiasta Alexis Sánchezia Manchester Unitedin viime vuosien parhaana pelaajahankintana.

Dunphyn mukaan United oli voittaja vaihtokaupassa, jossa Henrikh Mkhitarjan siirtyi Old Traffordilta Arsenalin miehistöön.

– Manchester United hankki todella hyvän pelaajan, joka voi tehdä merkittävän eron. Hän on selvästi paras pelaaja, jonka Manchester United on hankkinut sitten (Sir Alex) Fergusonin aikojen, irlantilainen toteaa.

– Hän ratkaisee otteluja, hän on johtaja, hänessä on sisua. Hän ei pelkää Old Traffordilla, kuten jotkut sinne menevät pelaajat. Hän on Chilen maajoukkueen kapteeni.

– Mielestäni se on iso, iso kauppa Manchester Unitedille ja hyvä kauppa.

Dunphy tietää, että jotkut pitävät Sánchezin palkkaa liian korkeana. Palkkavaatimus oli yksi syy, miksi Manchester City luopui jahdista.

– On muistettava, että he saavat todellisen huippupelaajan ja hankkiutuvat eroon kaverista, jolla ei ole sisua tai mielenlujuutta Valioliigaan. Mielestäni Mkhitarjan on lahjakas pelaaja, mutta viimeinen Arsenalin tarvitsema asia on mini-Özil, ja sellaisen he saivat.

Lähde: Independent.ie