© Kuva: Getty Images

Sky: Brightonille tuplapakit – tarjoukset hyökkääjästä ja topparista hylättiin

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden

Maali Manchester Cityn verkkoon takaa huomion. Etenkin jos kyseessä on Mestaruussarjassa pelaava toppari.

Aden Flint oli näkyvässä roolissa, kun Bristol City haastoi tosissaan Englannin tämän hetken parhaan joukkueen Liigacupin välierissä. Ensimmäisen osan City voitti 2-1 ja toisen 3-2. Jälkimmäisessä pelissä Flint tasoitti ottelun neljännellä lisäaikaminuutilla, mutta pari minuuttia myöhemmin Kevin De Bruyne löi viimeisen naulan arkkuun.

Liigacupista tuli lähtö, mutta Flint pysyy otsikoissa. Valioliigan Brighton nimittäin haluaisi miehen itselleen. Sky Sportsin mukaan kuuden miljoonan punnan (7 miljoonaa euroa) tarjouskin on tehty – ja hylätty.

Bristol City ei ole ainoa, joka antoi Brightonille pakit. Sky nimittäin tietää kertoa, että Newcastle puolestaan on hylännyt Brightonin kahdeksan miljoonan punnan suuruisen tarjouksen Aleksandar Mitrovićista. Syitä on kolme.

Ensinnäkin, Newcastle ei halua myydä suoralle kilpailijalle. Toiseksi, Newcastle pitää Mitrovićia huomattavasti arvokkaampana. Ja vielä, Newcastle suostuu myymään vasta, kun korvaaja on tiedossa.

Katso Englannin Championshipin matsit ilmaiseksi!

  • Katso esimerkiksi kaikki Teemu Pukin ottelut ilmaiseksi
  • Palvelu voimassa koko kauden