Tammikuun ensimmäiset viikot Liverpool oli nousukiidossa ja matkalla kaatui esimerkiksi Valioliigaa johtava Manchester City. Mutta sitten tapahtui taas jotain ihmeellistä. Ensin hännänhuippu Swansea oli vahvempi liigaottelussa ja perään Liverpool putosi FA Cupista hävittyään West Bromwichille.

Jürgen Klopp on saanut joukkueessa paljon hyvää aikaan, mutta varsinainen menestys on vähän karttanut seuraa. Juuri kun näyttää hyvältä, niin tulee tuollaisia Swansea ja West Bromwich -tappioita. Suuren joukkueen tasaisuus vielä puuttuu. Jos sitä ei löydy, niin jossain vaiheessa johdon kärsivällisyys loppuu, Suomen A-maajoukkueen entinen päävalmentaja Olli Huttunen miettii Valioliiga.comille.

Liverpool on hankalassa tilanteessa, sillä seura ei pysty pitämään kaikkein kuumimpia pelaajiaan. Viimeksi lähti Philippe Coutinho Barcelonaan.

– Liverpoolin ongelma on se, että parhaat pelaajat lähtevät vielä isompiin seuroihin. Liverpool ei tule haastamaan Manchester Unitedia ja Manchester Cityä, koska se joutuu myymään aina parhaat pelaajat pois. Coutinho on hyvä esimerkki siitä. Hän ei ole tyytyväinen seurassa, kun isommat ovat kiinnostuneita. Tyytymättömiä pelaajia on vaikea pitää seurassa, Huttunen huomauttaa.

Seuraavana haasteena Liverpoolilla on tiistaina Valioliigassa vieraskentällä Huddersfield. Iltaottelu näkyy suorana osoitteessa viaplay.fi ja sen parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viasport.fi.