Entinen Englannin maajoukkuemies Matt Le Tissier esittää kovan väitteen. Jos saisi valita, Le Tissier ottaisi nykyhetkessä Tottenham-hyökkääjä Harry Kanen joukkueeseensa ennen Real Madridin Cristiano Ronaldoa.

Kane on takonut tällä kaudella 37 maalia kaikissa kilpailuissa. Ballon d’Or -voittaja Ronaldo puolestaan 25.

– Tällä hetkellä tämän kauden vireessä ottaisin Kanen. Ronaldo on hallinnut pidemmän aikaan ja olisin ottanut monena kautena ennen häntä Cristianon. Tällä kaudella Harry on kuitenkin noussut seuraavalle tasolle. Hän ollut uskomaton viimeiset kolme tai neljä vuotta, Le Tissier kehui Premier League Daily -ohjelmassa.

Kane teki toisen Tottenhamin maaleista, kun joukkue otti tiistaina arvokkaan 2-2-tasatuloksen Torinosta Mestarien liigan neljännesvälierien avausosasta. Näin Spurs saa Wembleylle vierasmaaliedun.