FA Cupin viideltä alkaneet ottelut on saatu päätökseen.

West Bromwich hävisi Hawthornsilla Southamptonille 1-2.

Southampton siirtyi johtoon 10. minuutilla, kun James Ward-Prowsen kulmapotku kiersi Wesley Hoedtille, joka laittoi pallon suoraan ilmasta jalalla sisään. Hollantilaistoppari oli jäänyt täysin vapaaksi West Bromin maalin eteen.

Saints Socialite

@SaintsSocialite
WESLEY HOEDT GETS HIS FIRST GOAL FOR THE CLUB! #saintsfc 1-0 #WBA

West Brom pääsi paremmin otteluun mukaan toisella jaksolla, mutta verkko heilui 56. minuutilla jälleen heidän päässään. Guido Carrillo ja Dušan Tadić lähtivät kahdestaan haastaamaan kotijoukkueen puolustusta. Carrillo nosti pallon rangaistusalueelle Tadićille, joka ohitti Ahmed Hegazin ja nosti pallon taidokkaasti yli maalivahti Ben Fosterin.

Kavennusosuma nähtiin kuitenkin vain hetkeä myöhemmin. Grzegorz Krychowiak pelasi pitkän pallon keskikentältä Salomón Rondónille, joka tykitti pelivälineen suoraan ilmasta verkkoon.

Brighton eteni jatkoon voittamalla Kakkosliigassa pelaavan Coventry Cityn Falmer Stadiumilla 2-0.

Debyyttiotteluaan Brightonissa pelannut Jürgen Locadia iski isännät johtoon vartin jälkeen. Anthony Knockaertin keskitys vaikutti heikolta, mutta se löysi Coventryn puolustuksen keskeltä Locadian, joka jatkoi pallon tarkalla laukauksella maaliin.

Brighton & Hove Albion

@OfficialBHAFC
Jurgen Locadia celebrates scoring on his debut. 📸 #BHAFC #EmiratesFACup

Brighton tuplasi johtonsa 34. minuutilla, kun Connor Goldson hyppäsi kulmapotkussa omiin korkeuksiinsa ja puski pelivälineen sisään.

Myös toinen puoliaika jatkui kotijoukkueen komennossa. Seuraan lainasopimuksella palannut Leonardo Ulloa pääsi vapaasti puskemaan Bruno Saltorin keskityksen verkkoon 61. minuutilla.

Coventry sai kavennusmaalinsa 77. minuutilla, kun Brightonin puolustuksella oli vaikeuksia purkaa pallo rangaistusalueeltaan pois. Lopulta peliväline pomppi Jonson Clarke-Harrisille, joka ampui kierteisen kudin ohi suomalaistorjuja Niki Mäenpään, joka vaihdettiin kentälle ottelun tauolla.