Tottenhamin manageri Mauricio Pochettino suhtautui rauhallisesti 2-2-tasapeliin, johon hänen ryhmänsä joutui tyytymään FA Cupin viidennellä kierroksella Ykkösliigan Rochdalen vieraana (lue otteluraportti)

Tasapeli tietää uusintaottelua, joka pelataan Tottenhamin kotistadionilla Wembleyllä. Lontoolaiset olisivat varmasti mieluummin hoitaneet ottelun kerralla pakettiin, sillä nyt luvassa on jälleen lisäpeli kevään otteluruuhkan päälle.

Pochettinon mukaan yllätykset kuuluvat kilpailun henkeen.

– FA Cup on maaginen. Meillä on mahdollisuus ratkaista tämä Wembleyllä, sama tilanne kuin aiemminkin, sanoi argentiinalaisluotsi BBC:lle.

Tottenham vaikutti jo nappaavan voiton, kun vaihdosta sisään tullut Harry Kane vei Spursin pilkulta 2-1-johtoon 88. minuutilla. Lisäajan kolmannella minuutilla Steven Davies pommitti kuitenkin Rochdalen tasoihin.

Pochettino tiesi olla riemuitsematta Kanen maalin jälkeen.

– Olin hyvin rauhallinen vaihtopenkillä, koska tiesin hyvin, mitä käy, jos ajattelee ottelun olevan ohi. Sellaista sattuu. Me annoimme heille kaksi hyvää maalipaikkaa. Toinen oli mennä sisään ja toisesta tuli maali.

Rochdale on Englannin kolmannella sarjatasolla taulukossa viimeisenä, mutta Pochettino ei epäillyt alasarjajoukkueen kykyjä.

– En ollut yllättynyt. Tämä kilpailu on täysin erilainen. Newport pelasi meitä vastaan erittäin hyvin, ja he hävisivät seuraavan sarjaottelunsa 0-5.

– Motivaatio on tässä kilpailussa aina korkealla. Ei ole helppoa pelata tällaisia pelejä. Tietysti halusimme voittaa, mutta meillä on yhä mahdollisuus siihen.

– Meidän koko ryhmämme on kunnossa, uusintaottelussa pelaajat saavat jälleen näyttää osaamistaan Wembleyllä ja meillä on mahdollisuus edetä puolivälieriin.