Perinteikäs Leeds tiedotti tammikuun lopulla näyttävästi uudesta logostaan. Logon eteen oli seuran oman twiitin mukaan tehty kuusi kuukautta tutkimustyötä ja sitä varten oli konsultoitu 10 000 eri ihmistä. Logouudistus sai kuitenkin yleisöltä tyrmäävän vastaanoton ja siitä päätettiin nopeasti luopua (lue aiheesta lisää täältä).

Nyt Mestaruussarjassa pelaava seura aikoo kääntyä demokratian puoleen. Kauteen 2019-2020 aiotaan lähteä uudella logolla, mutta nyt kannattajat saavat äänestää valittavasta logosta.

– Fanien toimittamien ideoiden ja mallien määrän perusteella sekä heidän kiinnostuksestaan seuran 100-vuotisjuhlaa kohtaan johtuen, voimme vahvistaa, että otamme käyttöön pelipaidoissamme uuden logon kaudelle 2019-2020 ja siitä eteenpäin, Leedsin kotisivujen tiedotteessa todetaan.

– Haluamme täten kiittää faneja heidän tarjoamastaan inspiraatiosta. Kysymme nyt kannattajaryhmien mielipiteitä ja järjestämme niiden perusteella demokraattisen äänestyksen myöhemmin tänä vuonna.

– Odotamme innolla, että uskolliset ja intohimoiset fanimme valitsevat logon, joka kunnioittaa seuran seuraavaa sataa vuotta.

Fanien tyrmäämässä logossa nähtiin pelaaja tekemässä ”Leeds-tervehdyksen”, ojentaen oikean nyrkkinsä sydämensä päälle. Hyvin pian logojulistuksen jälkeen change.org -sivustolla avattiin adressi logoa vastaan. Adressi sai tunneissa useita tuhansia allekirjoituksia, ja nyt lukema huitelee Sky Sportsin mukaan lähes 78 000:ssa.