Valioliigassa on nähty vielä yksi pelaajasiirto tämän talven aikana. Se on muodoltaan harvinaislaatuinen.

Swansea tiedottaa verkkosivuillaan, että Jefferson Montero on lainattu loppukaudeksi kotimaansa Ecuadorin Emeleciin. Tarkalleen ottaen lainaaja ei kuitenkaan ole Swansea, vaikka miehen sopimus Swansean kanssa ulottuu kesään 2020.

Lainaaja on Getafe, johon Montero lainattiin täksi kaudeksi. La Ligan Getafessa pelejä on tullut vain neljä, eikä nousijajoukkueella enää ollut käyttöä laitahyökkääjälle. Siispä Getafe lähetti Monteron niin sanotulle alilainalle (vrt. alivuokralainen) Emeleciin. Montero ei siis tässä välissä palannut Swansean vahvuuteen. Kauden päätteeksi Montero periaatteessa palaa Getafeen ennen paluuta Swanseaan.

Swansea osti Monteron viidellä miljoonalla eurolla kesällä 2014. Joutsenpaidassa pelejä on kertynyt kaiken kaikkiaan 72. Maaleja Montero on tehnyt Swansealle kaksi.